Chemtrails REPSOL


Quin interès pot tenir l’energètica Repsol en mostrar-nos intencionadament chemtrails subliminals en les propagandes dels seus productes?

Aquí hi trobaràs la resposta.

Pàgines relacionades
Chemtrails subliminals
Qui treu profit de les fumigacions químiques aèries?

6 Respostes

 1. Vaja quin futur els esperaria amb aquest cel fumigat (núvols químics) als agricultors, si no fos per la orgonització duta a terme per unes quantes persones.
  No podrien ni fer servir el “carbaurant agrícola de Repsol” perque la sequera i la miseria estarien estesa a hores d’ara per tot arreu.

  Quin contrast eh? Cel de mort amb els cúmuls desfets i la collita de color verd. Això no quadra…

  A més aquesta fotografia fa pena de veure pels sensiblilitzats amb la natura i que saben de la modificació climàtica secreta. (antenes, chemtrails, i HAARP)

 2. Que irónico las fumigaciones dejaron en Argentina, durante 2008-2009, una tremenda sequía que destruyo los campos y acá muestran uno perfectamente verde con el cielo echo mi*rda. XDDDD

  Igual hasta ahora la publicidad mas descarda fue esta:

  No solo muestran un cielo lleno de Chem, tambien tienen el descaro de poner a un grupo de gente como zombie, con sus celulares, mientras dicen “esto te dejara sin palabras y tu dejaras de prestar atencion a cualquier cosa que pase alrededor tuyo” y a la siguiente imagen el avion justo arriba de uno de esos zombies XDDD

 3. Doncs en la ultima propaganda de Actimel tambe claven una imatge igual. Cap al final de l’anunci tambe surt un paisatge amb la terra verda, el cel prou blau i dos estels (cheimtrails) al costat dret de la imatge. Per a flipar. Crec que tindrem que anar acostumant-se o montar una bona davant de les conselleries de sanitat o medi ambient. Soc de Valencia i ahir i avui (20 i 21 del 4 del 2010) han cobert completament el cel. Aço es indecent, espere que pogam coneixer el tipus d’activitat que es du a terme amb aquest cheimtrails el més aviat posible.

  Aci un bvon video d’un amic mexica que tambe pareix estar hasta els collons xD

  • ahir dia 20 i avui 21 van fumigar sense parar la ciutat de Lleida, i això que l’espai aeri europeu estava tancat…quin fastic

   merci per la info jose

 4. A Martorell també va ser horrible ahir dia 20 i avui dia 21 és encara pitjor. Les esteles què deixen els avions son gegants i cobreixen el cel en un no res. Mai havia vist quelcom igual. La pena és que la gent no mira al seu voltant i encara què li diguis no vol aprofundir i et prend per boig. Estic fins al moño de tant i tant borrego i sobretot de tant criminal què ens fa malviure i enverina l’aire, l’aigua i la terra. Maleits sigueu!!!

 5. hola gema,

  efectivament, tal i com dius, avui 21 HA ESTAT HORRIBLE, s’han passat fumigant tot el sant dia, i aixo que l’espai aeri d’europa està tancat.

  a lleida, tot i la gran pallisa fumigatòria que ens han pegat avui dimecres 21, el cel ha aguantat com un heroi mantenint-se blau, ho podras comprobar a les fotos del futur post.

  les denses estel·les fumigades han tendit a desapareixer, l’orgonització funciona, si vols deixar de patir millor que comencis posante mans a l’obra i fabriquis en massa orgonita per orgonitzar tot el baix llobregat

  en laksmi te ganes d’orgonitzar esparreguera
  https://fumiganlleida.wordpress.com/gifting-orgonite/como-fabricar-towerbusters/#comment-1042

  gràcies i protegeix-te sobretot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: