Interessantíssima xerrada sobre l’orgonització, no us la perdeu!


Podem classificar els éssers humans en tres grans grups:

 1. Els dormits (el 99’99%, no se n’anteren de res, ni que son fumigats, ni que son enganyats, ni que son esclaus)
 2. Els desperts (el 0,01%, saben que son fumigats, saben que son esclaus, saben que son enganyats, però no fan absolutament res per canviar la seva situació, només es queixen i lamenten i segurament maleeixen el dia que van despertar, ja que estaven millor adormits)
 3. Els desperts del tot (el 0,01% dels desperts,  o sigui, un 0,0001% del total, són els que lluiten amb totes les seves forces per intentar canviar la situació).

Es molt esperançador el fet que cada cop hi ha mes gent del tercer grup, gent desperta del tot, i la gent desperta del tot fabrica orgonita en massa per defensar-nos de les agressions químiques aèries així com de les agressions electro-magnètiques provinents de la multitud d’antenes HAARP i expansores de chemtrails.

http://vimeo.com/12313622

Aquest noi es de Saragossa, i realment han fet una grandíssima feina ja que es nota que Saragossa està MEGA-ORGONITZADA, pràcticament no hi ha chemtrails allà. Si algun dia hi passeu, fixeu-vos-hi bé. Algun dia no molt llunyà el perímetre orgònic de Lleida s’empalmarà amb el de Saragossa, entre tots ho aconseguirem!

Pàgines relacionades
http://www.babaslove.com/
http://covital.es/

Anuncis

Una resposta

 1. Està be la xerrada.
  Però en David dóna massa importància al quars en la transmutació de DOR a POR, (energia negativa a positiva). Però tinc entès que el que realment fa la feina és el metall i quasi no en parla. El quars està posat a dins només perquè el dispositiu a la llarga no es saturi.
  Als petits dispositius només els cal un petit troç de quars perque funcionin maravellosament bé, la secillesa abans que res. Està super comprovat.
  També he vist orgonites amb molta més resina que metall, això fa que aquests dispositius no treballin bé, es saturen de orgó negatiu a trevés de la matèria orgànica (resina) i no transmuten corectament.
  Per sort el ‘gifting’ de Saragossa, es deu haver fet amb la bona confeccció de tombatorres, al 50% de resina i 50% de metall + quars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: