Publicitat violenta per difondre la gran mentida del “canvi climàtic”


El “canvi climàtic” està provocat per les continues operacions de fumigació química aèria combinades amb radiacions electromagnètiques emeses des d’antenes que alteren la pluviometria i temperatures locals (sequera i altes temperatures). Sense aquestes operacions no hi hauria “canvi climàtic”.


El ciutadà innocent (que es pensa que tot el que diuen a la TV és veritat) és contínuament bombardejat pels mitjans de “comunicació” amb la cantarella del “canvi climàtic”,  a més a més, percep diariament els canvis provocats per fumigacions (no plou, fa calor a l’hivern).

Per tant,  la “brillant” ment del ciutadà innocent associa “fa calor al desembre, no plou fa 4 mesos, clar! es lo del canvi climàtic que diuen a la tele” sense investigar res per ell mateix, i no diguem ja mirar al cel.

Fins i tot, “científics” de la Universitat de Lleida, han fet estudis que demostren que el canvi climàtic és real,  com aquest “brillant” investigador, que afirma que la població d’anfibis al Pirineu de Lleida ha disminuït un 70 % en els darrers anys, degut al “canvi climàtic”.

Senyor “superdotat”, no posem en dubte que els anfibis del Pirineu de Lleida han disminuït un 70%, però si mirés al cel enlloc de les granotes, se n’adonaria que les seves granotes desapareixen per la sequera provocada per les fumigacions, IGNORANT!

Amb aquests operatius de modificació climàtica, son capaços de provocar sequeres o bé inundacions, en el cas de la península ibèrica aquí han elegit la sequera (en d’altres parts del planeta han elegit inundacions, terratrèmols, huracans…)

L’escòria mundial que ens esclavitza i que està al darrera de les fumigacions,  és la propietària de tots els mitjans que bombardejen al ramat ignorant amb la cantarella del “canvi climàtic”, el seu objectiu és establir l’ésser humà com a “culpable” del “canvi climàtic” provocat per ells mateixos a través dels seus operatius de modificació climàtica: antenes+fumigacions.

Climategate, el canvi climàtic és una farsa
Com els mitjans de comunicació renten el cervell sobre el canvi climàtic

Els mitjans que aquesta escòria utilitza, juguen amb els seniments humans, i son més que feixistes:

http://www.libertaddigital.com/ciencia/otro-ejemplo-de-publicidad-ecologista-una-nina-en-la-horca-contra-el-cambio-climatico-1276403812/


http://www.youtube.com/watch?v=ewEMYvh1eFs&feature=player_embedded

I ja per acabar d’indignar-nos, segons aquesta escòria, el canvi climàtic és provocat pel CO2, doncs ho tenen fàcil, que posin a lliure disposició els mil·lers de patents de motors d’aigua i magnètics, completament lliure d’emissions contaminants i tòxiques.


http://www.youtube.com/watch?v=ThxPBj-5C0U

Pàgines relacionades
Perquè ens fumiguen?

 

 

 

Anuncis

3 Respostes

 1. Molt ben dit Lleida, bona feina.

 2. Tothom es creu el que surt a la tele. I quan expliques alguna cosa que has vist a Internet et diuen que a Internet tot són bulos.

 3. l’escòria al darrera de les fumigacions, la mateixa que està al darrera dels autoatemptats, la mateixa que està al darrera de la mafia energetico-farmaceutica, mitjaçant el control que exerceixen en els sistemes educatius de la nostra societat…:

  esta creant una societat cada cop més estúpida, dòcil, incapaç de pensar per ella mateixa

  una societat que creu a ulls clucs tot el que la TV i premsa els diuen

  per altra banda, internet està ple de bulos i merda evidentment, però la veritat també hi és present a internet (a la premsa i TV mai) , nomes cal investigar, pensar per un mateix, i filtrar la palla, així es troba la veritat

  canviant de tema, l’estudi de les granotes data de principis de 2008, a partir de 2008, molta gent es va posar a orgonitzar catalunya, de segur que ara el nombre d’individus d’anfibis s’ha recuperat, gràcies a les massives plujes dels darrers 2 anys, plujes que han arribat amb l’orgonització.

  quants diners es llancen a la brossa amb estudis mediambientals, nomes que es dediques un 1% d’aquests diners a orgonitzar…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: