Les institucions MENTEIXEN


No us perdeu la brillant resposta del director del gabinet de premsa de la presidència de l’estat espanyol,  davant la queixa d’un ciutadà que n’està fart de suportar els constants operatius de fumigació química aèria.

” en cap dels websites que es dediquen a informar sobre els operatius de fumigació química aèria s’aporten dades que tinguin fonament tecnico-científic”

Que absurd, ens fumigueu a la nostra cara i damunt ens demaneu proves de caracter cientifico-tècnic?

 1. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren que les estel·les químiques NO es generen als motors sino que es generen des d’aspersors químics situats a les ales alineats amb els motors principalment, però també a la cua de l’avió?
(no podem validar l’autenticitat de la fotografia, però si que validem els videos, sigui la fotografia falsa o no, els videos filmats desde terra apunten a que els aspersors químics tenen aquesta morfologia i estan distribuïts tal i com mostra la fotografia, alineats amb els motors)
 1. No valen els mil·lers de fotografies i videos que mostren l’evidència de la naturalesa sintético-quimica dels productes fumigats?
 2. No valen els mil·lers de fotografies i videos que mostren la intencionalitat dels avions cisterna implicats en les fumigacions, quan encenen i apaguen els aspersors químics a voluntat?
 3. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren que els avions cisterna fumiguen productes químics a la mateixa alçada que els núvols naturals, 3000 metres com a màxim, alçada en la que es impossible que es formin les suposades cristalitzacions persistents dels vapors dels motors?
 4. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren la presència d’avions cisterna que no fumiguen al cantó d’avions cisterna que sí fumiguen?
 5. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren la fumigació de fibres polimèriques sintètiques?
 6. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren la contaminació de l’aigua de pluja quan abans de ploure han estat fumigant?
 7. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren l’inusual i desproporcionat trànsit aeri dels dies que fumiguen versus l’inexistent trànsit aeri els dies que NO fumiguen?
 8. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren maniobres extremes de fumigació química aèria prohibides per la legislació internacional en matèria de trànsit aeri?
 9. No valen els mil·lers de fotografies i videos que demostren la fumigació d’estel·les  químiques persistents combinades amb estel·les químiques no persistents?

Nosaltres no disposem dels mitjans econòmics necessaris per pagar un aeronau que arribi a l’alçada de les fumigacions per pendre mostra, ni tampoc per l’anàlisi posterior de  la mateixa, en canvi VOSTÈS SÍ, per TANT, DEMOSTRIN EL QUE DIUEN.

Imagineu que un humil comerciant, nota que algú l’hi roba mercaderies, per tal d’esbrinar qui és l’autor del robatori decideix instal·lar una càmera de seguretat al seu humil comerç, després s’en va a la policia amb les imatges que mostren una seyora que li roba mercaderies posant-les dins un recosit de la seva llarga faldilla.

Imagineu que la policia no tira endavant amb la denúncia perquè li demana informes cientifico-tècnics que demostrin que la lladra realment està robant.

L’humil comerciant els comenta, però que no en teniu prou amb aquestes imatges?

La policia el respon, senyor comerciant, les imatges nomes mostren una  suposada senyora introduïnt suposades mercaderies dins una suposada faldilla, per tirar endavant amb la denúncia necessitem inf0rmes científico-tècnics que demostrin que sigui una persona real ja que podria ser que fos una actriu que esta fent veure que roba, o podria ser que el video estes editat digitalment i la persona no fos real.

A més a més necessitem una anàlisi completa del seu genoma, per demostrar que realment sigui una dona i no un home disfressat.

També necessitem una anàlisi cientifico-tècnic que demostri que el que suposadament està robant sigui una mercaderia de veritat, ja que podria ser mercaderia d’atrezzo.

L’humil comerciant, sorprès, els replica: Però perquè no ho fan vostès tots aquests informes? Jo no disposo dels recursos econòmics necessaris…

La policia respon, senyor, fins que no ens aporti els informes que l’hi demanem les imatges que ens aporta no tenen cap validesa legal per tirar endavant cap investigació.

L’argument de la policia en aquesta historieta inventada és absurd, però encara és més absurd que ENS DEMANIN INFORMES CIENTÍFICO-TÈCNICS QUE DEMOSTRIN L’EVIDÈNCIA DELS CONSTANTS OPERATIUS DE FUMIGACIÓ QUÍMICA AÈRIA.

La carta continua: “el cert es que les estel·les dels avions es formen com a conseqüència de la condensació del vapor d’aigua expulsat pels motors dels avions en determinades condicions de temperatura, humitat i presió i no suposen cap risc per la salut. El temps de persistència pot variar d’un parell de minuts a vàries hores, sent més persistents quan menors siguin la temperatura i presió, i major sigui el grau d’humitat de l’atmosfera.

El que ha redactat aquesta carta no en té ni idea de física-química: La condensació és el pas d’estat gasós a estat líquid, mentre que la sublimació seria el pas d’estat gasós a estat sòlid, per tant les haurien d’anomenar estel·les de sublimació, ja que segons ells estan formades per cristalls de gel.

Això és rotundament fals, ja que hi ha desenes de fotografies i videos que demostren que les estel·les no surten dels motors.

NI CONDENSACIÓ NI SUBLIMACIÓ: FUMIGACIÓ

Lo de la persistència és també fals, ja que afirmen que les estel·les son més persistents en condició de baixa presió atmosfèrica, fals, ja que en dies d’altes presions (anticicló) també s’observen estel·les superpersistents.

La visualització d’estel·les no persistents combinades amb estel·les persistents, tinguem alta o baixa presio atmosfèrica, tira pel terra la pobra i poc científica explicació de la persistència de les suposades cristalitzacions del vapor d’aigua dels motors, per part de la presidència del govern de l’estat espanyol.

Un altra institució que no serveix per res, és la del defensor del poble:

 

D’altra banda aquestes respostes son més que previsibles, no seran tan carallots com per afirmar, “bueno, sí, teniu raó, l’O·T··A·N fumiga habitualment el cel de tota Europa amb productes químics, metalls pesants i fibres sintètiques, forma part de programes militars secrets d’experimentació climàtico-epidemio-biològica, és un secret, no ho diguis a ningú”

Visca la “democràcia” europea, visca l’O·T··A···N

Pàgines relacionades
Desinformació sobre els chemtrails
Mònica López, la vergonya de la Seu d’Urgell, la vergonya de Lleida

 

7 Respostes

 1. Òbviament ho sap moltíssima gent. Però que rebin cartes està molt bé, encara que les respostes siguinin de lerdos. Perque d’aquesta manera s’adonen que també hi ha molta gent que sap la veritat.
  D’igual manera, no ho explicaran mai. Podria ser el Caos Total.

  Sabieu que a Estats Units, la Indústria farmacèutica té més beneficis que totes les multinacionals juntes, en un any? És fortíssim!

  A mi, quan em fot mal el cap, ja no em surt dels pebrots prendre’m res!

 2. estoy alucinada,hay tanta gente que no sabe nada de los chermtrails…incluso gente cercana familia… ,que prefiere ni enterarse y se hacen los tontos ,porque?porque se sienten impotentes ante esta sociedad y saben que no pueden hacer mucho si afirman creeer en los chermtrails? yo creo en ellos simplemente porque dia a dia lo veo y cada vez mas ,que hay mas directo ,que verlo con tus propios ojos,no?yo ya estoy tirando un poco la toalla y los estoy ya introduciendo en mi vida ,pero cuando leo algo asi digo NOOOOOOOOO,y vuelve mi ira Que puedo hacer para enseñar mis fotos? he colgado algun video en youtube,donde mas puedo ponerlas y dar testimonio de lo que dia a dia veo?en lo del tiempo de Maldotado tambien puse fotos.
  bueno un saludo de zaragoza

  • exalumna, no se trata de creer o no creer en los chemtrails

   creer o no creer en los chemtrails seria tan absurdo como creer o no creer que las hojas de los arboles caen en otoño

   el problema se trata en VER o no VER las constantes fumigaciones químicas aéreas a las que nos someten día sí, día también

   la mayoria de gente NO MIRA al cielo NUNCA, todos los que ahora sabemos y vemos que fumigan, antes NO lo veíamos, porque NO nos fijabamos ya que NO mirabamos al cielo

   una buena manera de colgar tus fotografías y videos seria en un blog de wordpress

   registrar un blog en wordpress es sencillisimo, colgar fotografias y videos en el blog NO tiene ninguna complicacion

   wordpress es una plataforma SOBRESALIENTE para difundir las fumigaciones quimicas aéreas, siempre se posiciona en los primeros puestos de google

   Muchisima gente de Lleida que no tiene ni idea de las fumigaciones se entera por casualidad, ya que entran a este blog por casualidad, buscando por ejemplo informacion de un barrio de Lleida en concreto

   Mira por ejemplo que pasa cuando alguien busca informacion del barrio de cappont de Lleida

   http://www.google.es/#hl=ca&source=hp&biw=1280&bih=610&q=barrio+de+cappont&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=a2946f43c6dfc317

   el blog fumiganlleida aparece en el séptimo puesto, la gente de lleida que ha buscado información de su barrio en internet, entra intrigada en el blog para curiosear a ver que estan diciendo de su barrio

   lo mismo pasa cuando la gente busca informacion sobre el barrio de pardinyes de lleida, esta vez el blog fumiganlleida aparece en el sexto lugar

   http://www.google.es/#hl=ca&biw=1280&bih=610&q=barrio+de+pardinyes&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=a2946f43c6dfc317

   cuando la gente del barrio de la bordeta de lleida busca informacion de su barrio en google, el blog fumiganlleida aparece en el décimo lugar

   http://www.google.es/#hl=ca&biw=1280&bih=610&q=barrio+de+la+bordeta&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=8b6b5aa48ffebb7b

   el blog se deberia de llamar FUMIGANZARAGOZA.wordpress.com, las entradas de tu blog deberian contener palabras clave como ZARAGOZA, los pueblos cercanos a zaragoza, el nombre de todos los barrios de zaragoza, el nombre de todas las comarcas de la provincia de zaragoza, etc etc

   de esta manera muchos zaragozanos entrarian en tu blog por casualidad y verian tus fotos y videos por casualidad, con un poco de suerte, mirarian al cielo despues de descubrir tu blog, y efectivamente SE DARIAN CUENTA POR ELLOS MISMOS

  • Hola

   Os progongo leer toda mi investigacion en Facebook:
   http://www.facebook.com/note.php?note_id=235304016530063

   Porque no quedamos todos para organizar algo?
   Saludos,
   JC

 3. jijijijiii bonaa aportació per la gent que se’n adona, extraordinari 🙂 tot i que això és de calaix! xD

  Colla d’imbÈSILS!!

  FORÇA BARÇA!

 4. Amics si us plau !
  La Elite no habla de CHEMTRAILS hablan de
  “Sembrar las nuves” como el plan de B.Gates
  Silver Lining Project :
  http://euro-med.dk/?p=16301

 5. Buenos días a todos,

  Fumiganlleida,

  Gracias por el trabajo que haces y lo hago extensivo a toda la gente que trabaja por el bien común.

  He posteado en el blog Trinityatierra y Trinityeyes y leo ocasionalmente otros blogs como el tuyo.

  Te dejé un mensaje apoyando tu punto de vista
  http://trinityatierra.wordpress.com/2010/11/17/jose-luis-de-mundo-desconocido-la-tierra-es-hueca/#comment-52134

  Saludos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: