Alerta, arriba desembre


Els primers 10 dies de desembre acostumen a executar brutals operatius de fumigació química aèria consecutius, fumigacions que augmenten la temperatura mitjana desproporcionalment, segurament amb l’objectiu de donar la sensació que hi ha un canvi climàtic real, quan l’increment de temperatura és completament artificial i degut a fumigacions.

Dels primers 10 dies del mes de desembre del 2007 van fumigar brutalment 7 dies.
Dels primers 10 dies del mes de desembre de 2009, van fumigar brutalment 8 dies

Arribant als 20 graus de temperatura a ple desembre…


http://www.youtube.com/watch?v=u4_RDcRKHhE

https://fumiganlleida.wordpress.com/2009/12/12/comunicado-jueves-10-diciembre-2009/

Es més que probable que els primers 10 dies de desembre de 2010 estiguin farcits de brutals i continues fumigacions químiques aèries, ESTIGUEU ATENTS i APROFITEU PER SEGUIR INFORMANT ALS VOSTRES.

 

Anuncis

9 Respostes

 1. L’avantatge de l’tancament de l’espai aeri és que aquest pont no fumigan res.

  • aaaaara s’enten tot…. diuen que avui reobriran l’espai aeri, segurament fumigaran massivament a partir de demà i seran dies i dies consecutius fumigant sense parar

   gràcies per la info

   http://www.europapress.es/economia/noticia-cerrado-espacio-aereo-madrid-aeropuertos-barajas-palma-ibiza-menorca-20101203182407.html

   http://www.cadenaser.com/economia/articulo/espacio-aereo-espanol-permanecera-cerrado-1300-horas/csrcsrpor/20101204csrcsreco_2/Tes

   algú sap de que es queixen els controladors aeris?

   • Els controladors alguns d’ells ja van arribar al màxim d’hores (1670), i com Foment no tenia controladors per a substituir i completar els torns se’ls canvien, les hores màximes de treball no podran computar les baixes, les hores de formació, etc, és a dir, que si un treballador va estar de baixa per malaltia una setmana, haurà de treballar una setmana gratis.
    http://boe.es/boe/dias/2010/12/03-2/pdfs/BOE-A-2010-18651.pdf (disposició addicional segona)

    Com a resposta el govern espanyol declara un estat d’alarma IL.LEGAL. Segons l’article 4 de la Llei Orgànica 4 / 1981:
    Artículo 4.
    El Gobierno, en uso de las facultades que le otorga el artículo 116.2 de la Constitución podrá declarar el Estado de Alarma, en todo o parte del territorio nacional, cuando se produzca alguna de las siguientes alteraciones graves de la normalidad:
    a. Catástrofes, calamidades o desgracias públicas, tales como terremotos, inundaciones, incendios urbanos y forestales o accidentes de gran magnitud.
    b. Crisis sanitarias, tales como epidemias y situaciones de contaminación graves.
    c. Paralización de servicios públicos esenciales para la comunidad, cuando no se garantice lo dispuesto en los artículos 28.2 [Se reconoce el derecho a la huelga de los trabajadores para la defensa de sus intereses. La Ley que regule el ejercicio de este derecho establecerá las garantías precisas para asegurar el mantenimiento de los servicios esenciales de la comunidad.] y 37.2 [Se reconoce el derecho de los trabajadores y empresarios a adoptar medidas de conflicto colectivo. La Ley que regule el ejercicio de este derecho, sin perjuicio de las limitaciones que pueda establecer, incluirá las garantías precisas para asegurar el funcionamiento de los servicios esenciales de la comunidad.]de la Constitución, Y CONCURRA ALGUNA DE LAS DEMÁS CIRCUNSTANCIAS O SITUACIONES CONTENIDAS EN ESTE ARTÍCULO. (a, b o d, cosa que no passa, hi ha alguna crisis sanitaria, epidèmia, terratrèmol o falten articles de primera necessitat?).
    d. Situaciones de desabastecimiento de productos de primera necesidad.

    A partir d’ara tot conflicte laborals estarà supeditat a l’interès general, i per garantir això es treu l’exèrcit i s’estableix l’estat d’alarma.

    Salutacions

    • Estan amenaçant amb pistoles als/les controladors/es, obligant-los a seure davant dels comandaments!

     La careta fora feixistes, de totes maneres ja ho saviem…

 2. “El caos va començar ahir a les cinc de la tarda, quan els aeroports del Principat, el País Valencià i les Illes van haver de tancar de forma gradual per manca de controladors aeris. El consell de ministres espanyol havia aprovat un decret que marca el màxim d’hores anuals dels controladors en 1.670, però que especifica que no s’inclouen les d’activitats no aeronàutiques.”

  http://www.vilaweb.cat/noticia/3820486/20101204/lespai-aeri-romandra-tancat-1300.html

 3. És probable que els controladors saben que entre les sortides del pont i les fumigacions massives que deuen estar programades, se’ls girarà un munt de feina impressionant. Tot pel gust de les pu*es empreses de geo-enginyeria.

  Aquest dissabte ha estat interessant. Al matí, fins al migdia el cel ha anat evolucionant de forma positiva, s’anava netejant i es formaven cúmuls. Cap a la tarda deuen haver obert la veda i ja he vist algun chemtrail.

  Mentrestant, el govern reunit en plan crisis, segur degut a les pressions que els fan els responsables de les fumigacions. Jose Blanco ets un pringat venut !!!!

 4. lleida a la tarda fumigada

  deu n’hi do el poder que tenen els responsables de les fumigacions, ESTAT D’ALARMA, quins collons

  HAURIEN DE DECLARAR L’ESTAT D’ALARMA ELS DIES DE FUMIGACIONS BRUTALS!

 5. demà ja podran fumigar amb TOTS ELS SEUS MITJANS

  prepareu-vos, doncs, per “gaudir” d’uns dies de “bon temps” marcats per altes temperatures en ple desembre

  “quin bo que fa…” , beeeee, beeee, beeeeee

  “si si…a la tele diuen que es per culpa del canvi climàtic…” beee beeee b eeeee beeeeeee

 6. hi habia esteles quan estaba tallat el trafic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: