Alerta! demà fumigaran brutalment Lleida


Lleida, divendres 10 de desembre de 2010

FETS

La predicció fumigatòria pels primers 10 dies de desembre ha estat un fracàs absolut (motiu d’immensa alegria evidentment), no han fumigat brutalment cap dia, tan sols hem tingut 3 dies de baixes fumigacions, i 7 dies sense fumigacions, avui, però, estan fumigant discretament amb chemtrails no persistents (inclòs en els 3 dies esmentats anteriorment)

ANTECEDENTS

El passat divendres 12-11-2010 van fumigar discretament amb chemtrails no persistents i semi-persistents, el dia següent, dissabte 13-11-2010, va tenir lloc a Lleida una fumigació brutalment extrema, per cert, la més brutal de la història de Lleida

El passat divendres 26-11-2010 van fumigar discretament amb chemtrails no persistents, el dia següent, dissabte 27-11-2010, van fumigar el cel de Lleida brutalment.

Sembla, doncs, que el dia anterior a una gran fumigació, “preparen el terreny” amb fumigacions no persistents, almenys aquest ha estat el comportament observat en les dues darreres fumigacions brutals, que casualment han estat en dissabte

PREDICCIÓ SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA

Segons meteocat , demà dissabte 11 de desembre de 2010, “a partir de migdia, arribaran núvols alts i prims que avançaran d’oest a est i deixaran el cel poc ennuvolat.”

Tots  els desperts sabem a aquestes altures  que els “meteoròlegs” nomenen “núvols alts i prims” als productes químics fumigats intencionadament pels avions cisterna implicats en els fastigosos operatius chemtrails, també nomenen “núvols alts i prims” als núvols naturals afectats per les fumigacions.

Resulta molt curiós la configuració del mapa meteorològic predictiu per demà,

Si els “núvols alts i prims” (o sigui, les fumigacions + núvols químics) arribaran de l’oest en direcció est, com és que no marquen la plana de Lleida amb el símbol dels “núvols alts i prims” ?

Fixeu-vos com els territoris que envolten la plana de Lleida estan marcats amb el símbol núvols alts i prims…

No té sentit a no ser que tinguin en compte la massiva orgonització de la plana de Lleida, que neteja el cel de restes químiques.

PREDICCIÓ FUMIGATÒRIA

Tenint en compte els fets (encara no han fumigat brutalment aquest mes de desembre), els antecedents (fumigació de chemtrails no persistents el dia anterior a una gran fumigació) i la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya:

Demà dissabte 11 de desembre de 2010, amb un 99,99 % de probabilitats FUMIGARAN BRUTALMENT EL CEL DE LA CIUTAT DE LLEIDA.

Anuncis

6 Respostes

 1. avui era ple de fibres per tot arreu! :S

  • quin fàstic nuri, molt dificil fotgrafiar les fibres no?

 2. La península ibèrica està patint, avui dissabte 11-12-2010, un operatiu de fumigació química aèria VERGONYOSAMENT BRUTAL

  La boira de lleida, i de la vall de l’ebre, estant resistint, de moment, les continues fumigacions

  lleidatans, estan fumigant lleida brutalment avui dissabte, per desgràcia, la predicció fumigatòria s’ha complert al mil·límetre, però per sort, la nostra boira (reforçada per la cada cop més massiva orgonització de la plana de Lleida) amaga les terribles fumigacions

  va passar exactament el mateix, el passat 29 d’octubre de l’any 2009,
  https://fumiganlleida.wordpress.com/2009/10/31/29-10-2009-brutal-fumigacion-en-la-peninsula-lleida-resiste/

  si la boira de lleida va resistir llavors, no patiu, que aquest any 2010, lleida encara està MÉS ORGONITZADA, per tant, la boira de lleida no es desfarà degut a les fumigacions, això sí, la boira d’avui està carregada de quimics, procureu, doncs, estar el menor temps possible a l’exterior.

  mireu el que estan fent

 3. els fills de puta de youtube, en la seva linia de censura, han censurat la visualització d’aquest video per “temes de copyright”, nomes podeu veure el video desde youtube, val la pena veure’l ja que avui esta passant lo mateix

 4. la nasa edita la fotografia satèl·lit per amagar L’ESCÀNDOL d’avui

  http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/?subset=Europe_3_01.2010345.terra.1km

 5. si es molt complicat fotografiarles… a veure si algu em deixa una videocamara xDDD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: