Una imatge val mes que mil paraules


En David Dees, genial, com sempre

Galeria Chemtrails Art

Anuncis

11 Respostes

 1. Com us agrada agafar el rave per les fulles… una mica de coneixements de dinàmica atmosfèrica us aniria bé. Ara, podeu creure el que vulgueu, això sí. És impossible demostrar que els Unicorns no existeixen…

  • JA JA JA JA deu n’hi do, a veure expert en dinàmica atmosfèrica, deleita’ns amb la teva saviesa…, però abans de soltar la glipollada de les estel·les de cristal·lització, fes el favor de documentar-te,

   https://fumiganlleida.wordpress.com/2010/11/22/els-avions-cisterna-disposen-daspersors-quimics-per-fumigar/

   https://fumiganlleida.wordpress.com/2010/07/19/avio-cisterna-militar-fumigant-quimics-la-prova/

   • Si per a vosaltres la ciència és una “gilipollada”, doncs ja està tot dit. No són només les esteles de cristal·lització, són moltes més coses. I no soc jo qui ha de demostrar que el que dieu no existeix, sou vosaltres qui, amb mètodes científics, heu de demostrar que el que dieu és cert.

    • aqui l’unic que ha dit que la ciència és una gilipollada ets tú

     la teoria de les estel·les de condensació es un frau i una gilipollada que nomes una persona sense estudis es creuria, està més que demostrat als dos enllaços anteriors que ni t’has dignat a obrir

     es patètic negar l’evidència amb arguments tan pobres com els que has exposat, no cal que tornis, continua mirant al tomas molina, ell es un cientific de prestigi que si surt a la tele es perque es el millor, ell diu la veritat perque surt a la tele, si el diu que son nuvols alts son nuvols alts perque ell es un científic,

     apa deu, no tornis

 2. no hi ha mes cec que aquell que no vol veure-hi

  definitivament no val la pena perdre el temps i energia en aquest tipus de gent, es una llàstima

 3. ¿Sols pestiides? o existeix algo mes!!!

  https://secure.avaaz.org/es/save_the_bees/?cl=898130638&v=8119

  • segurament els chemtrails i el haarp tambe les estant matant

   sense abelles estem perduts, l’especie humana moriria en pocs anys

   es doncs un tema bastant delicat

 4. Voldria aportar un incís en aquesta discussió …..
  Respaldar-se en la ciència per desmentir els chemtrails es absurd i ignorant . Ens han educat per creure que els conceptes educatius son la veritat i aixi tot allò que surt del que ens han ensenyat, que si no es fals , es insuficient o desvirtuat , es una ximpleria , i aquesta es la funció de la ecucació , impedir la obertura de coneixements i mantenir a ralla als que hi veuen més enllà de lo establert per els acadèmics que creuen que el coneixement es el que s’ensenya a les escoles i universitats. Bàsicament haurien de pensar una cosa , la educació la dicta el poder , i si creieu que el poder vol el be del poble , d’acord, recolçat en la educació acadèmica, però si comences a veure que al poder no li importes més que una vadella a un granger , comença a desferte de conceptes limitadors , sense deixar de tenir-los en comte i comença a aprendre de debó per tu mateix i amb llibertat.
  Els chemtrails son una evidència escandalosa, més enllà del seu propòsit i perillositat , que en saber això estem , però qui negui la seva evidència amb coneixements acadèmics , no fa res més que deixar per terra la ensenyança acadèmica.
  Salut i Força !!

 5. hola tete, benvingut al blog, tot i que ja ens coneixem de fb

  tal com dius, la ciència pública, la ciència oficial, està manipulada, dit d’una altra manera, a les escoles i universitats ni s’ensenya tot el que es sap, NI DE BON TROS

  La física, química, biologia que s’ensenyaa les universitats, data de principis de segle XX, dit d’una altra manera, un enginyer que acaba la carrera l’any 2000 sap igual o menys que un enginyer que acaba la carrera l’any 1930, l’únic avantatge que té respecte el de 1930 son les eines informàtiques.

  Un exemple d’aquesta manipulació de la ciència és el motor d’explosio dels cotxes d’avui en dia, que es pràcticament igual al primer motor d’explosio de fa 150 anys.

  La ciència en aquest cas està manipulada per la màfia petrolera (rockefeller i companyia) que han amagat a la humanitat d’atres models de motors no petroli-depenents.

  Afirmar que les fumigacions quimiques aèries son estel·les de condensació, es tan ximple com afirmar que les torres bessones van caure per l’acció de la gravetat.

  les imatges demostren que les estel·les son fumigades des d’aspersors quimics alineats o no amb els motors
  https://fumiganlleida.wordpress.com/2010/11/22/els-avions-cisterna-disposen-daspersors-quimics-per-fumigar/

  la teoria de les esteles de condensacio per explicar un fumigacio, es doncs, una presa de pèl

  això no vol dir que no existeixin estel·les de condensacio, com per exemple els wingtips vortexs, un tipus d’esteles de condensacio
  http://tankerenemy.blogspot.com/2010/07/tip-vortex-condensations-contrails-and.html

  malauradament paletos com aquest tal blaufosc abunden entre nosaltres

 6. Otra mentira ,aparte de las “estelas de condensacion”, es como se forman las supuestas “nubes altas” (cirros) que de naturales tienen poco.

  • efectivamente, lo que llaman nubes altas son en realidad la expansión de multiples fumigaciones quimicas

   por cierto, el correo que pones para comentar esta inoperativo, puedes escribir un correo a chemtrailslleida(arroba)gmail.com?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: