Chemtrails art 06: ximples sense criteri propi


Malauradament Catalunya està plenísima de ximples fumigats, que no només no veuen els evidents operatius de fumigació química aèria sino que a més a més es permeten el luxe d’entrar als blogs informatius en plan foteta, desmentint l’evidència sense cap argument més que la seva ignorància extrema.

Mentre hi hagi aquest tipus d’individus a la societat, seguiran fumigant-nos sense descans, son més perillosos aquests idiotes ignorants que els propis executors de les fumigacions.

Galeria Chemtrails Art

Anuncis

2 Respostes

  1. Acabo de llevar-me , al Montseny , i una estela enorme sobre un cel ja fumigat, d’ahir, i aquesta nit , no m’entra al cap, que independentment de teories aqui o allà, no vegin que no son núbols, que es artificial, que es nega i per tant s’amaga , que no es preguntin que els hi cau a sobre , i a sobre que siguin cínics amb qui ens preocupem. Molt trist. Ànims i endevant !

  2. Que es pot fer per raonar amb persones que no tenen criteri propi? Com sel’s poden fer entendre les coses si lo únic que els importe es no perdre el fil dels temes banals per no sentir-se extranys el dilluns entre la massa? Han fet molt bona feina desprograman i programan els nostres caps, ja no veiem mes enllà del nostre melic.

    Lo que potser no saben o no recorden es que la veritat sempre surt, per molt que es tapi, i amb la nostra ajuda i convicció podem ajudar a desmaquillarla mes dhora que tard. Això si, tenim tots molta feina em penso. Ànims i bon despertar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: