[07-02-2011]La primera fumigació EXTREMA a Lleida aquest 2011


Lleida, dilluns 07 de febrer de 2011. FUMIGACIÓ QUÍMICA AÈRIA EXTREMA al cel de les terres de Lleida, la primera d’aquest any 2011.

A partir de les 4 de la tarda van començar a fumigar massivament el cel de la plana de Lleida i de tota  Catalunya, Aragó, País Valencià… amb chemtrails super persistents.


http://www.youtube.com/watch?v=BylFLojb1yc

Àlbum fotos lleida 07 de febrer de 2011

Malauradament, els ciutadans de lleida son en la seva majoria persones que ignoren els operatius de fumigació química aèria, i el que es pitjor, n’hi ha que ho saben i no fan absolutament res al respecte, fixeu-vos com la gent de Lleida ni s’inmmuta davant una fumigació aèria extrema:

disseny dedicat a la borregueria de Lleida

Per desgràcia ens esperen molts dies com aquest aquest any 2011,  l’any passat va haver-hi unes 100 fumigacions brutals a lleida, de les quals la meitat van ser extremes.

Història Chemtrails Lleida

Fumigen Lleida, febrer 2011
Fumigen Lleida, febrer 2010
Fumigen Lleida, febrer 2008
Fumiguen Lleida, 2011
Fumiguen Lleida, 2010
Fumiguen Lleida, 2009
Fumiguen Lleida, 2008
Fumiguen Lleida, 2007

Que son els chemtrails? Conceptes i definicions

Que son els chemtrails?
Documentals sobre chemtrails
Desinformació sobre els chemtrails
Qui surt guanyant amb les fumigacions químiques aèries?
Chemtrail ON-OFF: apaguen i encenen els aspersors químics quan volen: FUMIGUEN
D’on surten els avions cisterna que ens fumiguen?
Dissolució i expansió d’un chemtrail
Comparació d’un cel natural versus un cel fumigat
Fumigació de polímers sintètics
Fumigacions a vista de satèl·lit
Les estel·les no venen dels motors: NO es condensació, es fumigació
Maniobres extremes dels avions cisterna que ens fumiguen
Tipus de chemtrails
Tipus de núvols HAARP
Tipos de núvols químics
Reflexos químics dels productes fumigats
Historic chemtrails Lleida
Programació mental subliminal mitjançant publicitat per acceptar els chemtrails com normals
Registre fotogràfic dels avions cisterna que ens fumiguen
Un fumiga i l’altre no: fumigació en equip
Videos time lapse (a camara rapida) de fumigacions
Volen i fumiguen a baixa alçada
Las fumigacions més brutals sobre Lleida
Las fumigacions més brutals sobre Europa
Las fumigacions més brutals sobre Estats Units -Canada

L’orgonització

Com fabricar orgonita
Com fabricar orgonita HHG
Com construir un cloudbuster
Que és l’orgonització?
Resultats de l’orgonització
La neteja orgònica temporal
La frontera orgònica de Lleida
El perímetre orgònic de Lleida
Missions d’orgonització terres de  Lleida

i
1 Votes

Quantcast

 


Anuncis

14 Respostes

 1. A Barcelona hi ha boira! Al centre de la ciutat tenim boira! És normal això? És boira o chemtrails baixos que es dipositen a l’alçada de la gent?
  QUÈ ÉS AIXÒ??

 2. A Martorell el dia ha començat clar. a les 8 ja hi havia avions al cel. a les 10 tot s’ha cobert amb una boira alta què ha desaparescut a les 11am. i al migdia el sol era visible perfectament. des de llavors no han parat de fumigar intensament. no tinc paraules per descriure el que han estat fent avui 7 de febrero de 2011.

  https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=104415400142679255531&target=ALBUM&id=5571001728333239793&authkey=Gv1sRgCOHTtarEoMOfFg&feat=email

 3. Ara, tornant cap a casa, fins i tot he fet fotos!!!
  És una passada, està tot el cel blanc!!! No han parat de passar avions i avions, i la gent, no se n’adona? Jo no entenc res!!!!

  • No no, és butal. Ningú veu res!!

 4. Que diuen en el Servei de Vigilància i Control de l’Aire sobre Chemtrails?

  Senyor,
  En relació amb la seva sol·licitud d’informació rebuda per correu electrònic el 18 de novembre de 2010 a la bústia del Fòrum Social, li comuniquem el següent:

  Les esteles dels avions són principalment vapor d’aigua que és emès a l’atmosfera, juntament amb el CO2, en la combustió produïda als reactors dels avions quan aquests passen per una àrea de baixes pressions atmosfèriques, on l’aire és molt fred i el vapor d’aigua que conté els gasos cremats dels seus motors, es converteixen en cristalls de gel, formant les esteles que restaran al cel més o menys temps, depenent de les condicions meteorològiques del moment.

  Les esteles de condensació o contrails són més freqüents entre desembre i febrer quan la humitat de l’aire és major i perduren més al cel quan trobem poc vent en alçada, ja que els cristalls formats resten estacionaris i no es contribueix a la seva dispersió, i quan la temperatura de l’aire és molt freda en aquella alçada, comparada amb altres dies, on trobem un gradient tèrmic més atenuat.

  Per últim, dir-li que el Servei de Vigilància i Control de l’Aire no té competència en temes relacionats amb la navegació aèria i que, en cas de voler més informació, s’hauria de posar en contacte amb la Dirección General de Aviación Civil que depèn del Ministerio de Fomento. Pot consultar la següent pàgina web:

  http://www.fomento.es/MFOM/LANG_CASTELLANO/DIRECCIONES_GENERALES/AVIACION_CIVIL/

  Per qualsevol aclariment o aprofundiment en algun tema en concret no dubti a adreçar-se a nosaltres.

  Atentament,

  Fòrum Social

  Oficina Tècnica de Plans de Millora i Qualitat de l’Aire

  Servei de Vigilància i Control de l’Aire

  Ho creus tu?

  • Mon pare va parar en persona amb l’Alfred Rodríguez Picó (és client d’on treballa mon pare). I li va negar tot el relacionat amb els chemtrails. Òbviament està tot planejat i totes les boques tancades amb calers i amenaçes molt dures. També li va comentar això dela qüalitat de l’aire, que sembla ser que ell se n’ocupa del control d’una de les centrals de control d’aire de Barcelona. I diu que allà es detectarien coses estranyes, i mai ho han detectat. ÒBVIAMENT ÉS UNA ALTRA MENTIDA.

  • encobriment

 5. Per Girona igual, a la tarda chemtrails de força amplada, per captar la humitat ambiental. Menys mal que tenim boira igualment.

  Nastre merci.
  Fa uns 3 anys vaig preguntar a una metgesa si sabia que ens fumigaven, va quedar una mica sorpresa al principi, vaig ésser una mica insistent i no va tenir més remei que confesar-me que fumigaven a la gent, però que no era gaire perillós. Pffff… 😦

  També fa cosa de dos anys vaig preguntar a una ex-membre influent del Consell de direcció de Green Peace de Barcelona, per què no denunciaven les fumigacions, sabia del que li parlava, em va dir que no tenien prou pressupost per dedicar-se a tot i bla bla bla… li vaig preguntar ja directament amb un gest, si es que els obligaven a tancar la boca i em va dir que SI.

  • Almenys has aconseguit que algu se sinceri! De totes maneres, quina metgessa sap això? Per estar al sector sanitat? Creus que ho saben tots els metges això? Jo encara crec que hi ha moltíssima ignorància. Fins i tot Green Peace ho sap. És obvi.
   Si anem amb mascaretes pel carrer serem nosaltres els bojos, oi?

   • Algunes infermeres d’un hospital de Girona saben que fumiguen, perque les vaig sentir comentar-ho un matí del 2008 veient un cel blanc químic i ratllat, abans de l’orgonite i del cloudbuster.
    No sé si ho saben tots els metges.

 6. Buenas!

  Esta es la 1º vez que los fotografio, pero no es la 1º que los veo en el cielo.

  http://www.megaupload.com/?d=C9JD8OKW

 7. era per veure el cel blau de Bcn el passat dilluns ratllat per totes aquelles esteles… i les notícies pel vespre que anunciaven els alts nivells de nitrogen a l’aire de Barcelona i Madrid

 8. A les notícies i als diaris parlen de contaminació. ARA DE COP APAREIX CONTAMINACIÓ???? Sempre hi ha el mateix trànsit de cotxes que sempre! A les 6 del matí no hi ha trànsit i dilluns ja teniem aquesta boira. Em sembla deningrant tanta farsa…

 9. fumiganlleida: tens rao, aquests dies el cel esta ple de restes dels chemtrails que van deixant, n’hi ha tants que semblen nuvols, pero es tot merda, ja porten uns dies.. he fet alguna foto tb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: