La neteja orgònica temporal


Definim neteja orgònica com aquella neteja d’un cel fumigat produïda per l’orgonita, per mes informació   consulteu la pàgina resultats de l’orgonització.

Definim neteja orgònica temporal com aquella neteja orgònica produïda per l’orgonita personal (combinada amb l’acció de l’orgonita autòctona en el cas de que n’hi hagués) quan hom està de viatge en un territori poc o gens orgonitzat.

Els darrers viatges a Madrid i Menorca sobretot,  han servit per constatar aquest fenòmen.

Voltant per Menorca, cada cop que arribavem a una zona fumigada poc orgonitzada (cel blanc, productes químics fumigats ben expandits)  i portant al cotxe 4 orgonites HHG i un parell d’orgonites convencionals, el cel fumigat experimentava una neteja orgònica temporal produïda per la nostra orgonita personal.

Menorca, ,dimecres 01 de setembre de 2010, cel BRUTALMENT fumigat, zona no orgonitzada, productes químics expandits perfectament.

Mateixa zona al cap d’1 hora i quart, neteja orgònica temporal produïda per l’orgonita personal (combinada amb l’acció de l’orgonita autòctona en el cas de que n’hi hagués).

Menorca, cel fumigat, quimics perfectament expandits al cel, zona poc orgonitzada, deixem el cotxe carregat d’orgonita aparcat…

Mateixa zona al cap de 4 hores, neteja orgònica local temporal, al fons, el cel continua blanc (zona poc/gens orgonitzada)

Cel brutalment fumigat,poc/gens orgonitzat, cel blanc, productes químics perfectament expandits

mateixa zona, al cap d’1 hora i quart, neteja orgònica temporal produïda per la nostra orgonita personal (combinada amb l’acció de l’orgonita autòctona en el cas de que n’hi hagués).

Pàgines relacionades
Com fabricar orgonita
Com fabricar orgonita HHG
Com construir un cloudbuster
Que és l’orgonització?
Resultats de l’orgonització
La frontera orgònica de Lleida
El perímetre orgònic de Lleida
Missions d’orgonització Lleida

Una resposta

  1. MOLT bon article!
    preciosa aquesta neteja!

Deixa un comentari