Tomas Molina: curt o porc?


El Tomas Molina, davant la que probablement ha estat la fumigació química aèria més brutal i extrema de la història de Catalunya, ofereix les següents explicacions, que sens dubte, denoten un coeficient intelectual justet d’aquest personatge considerat per molts borregos de Catalunya com un “‘expert en meteorologia”.

Avui sens dubte, el dia ha estat marcat per aquests núvols alts que han estat presents i que criden molt l’atenció i que tothom, doncs n’ha enviat moltíssimes fotografies, núvols alts com aquests queeee no son nuvols alts sino que son aquests eeeehh les estel·les dels avions, que moltes vegades diuen com es que n’hi ha tantes? doncs bé, perque en qualsevol moment del dia 13000! avions volant en tot el planeta i per tant, quan ha de canviar el temps doncs realment es veuen aquestes estel·les dels avions i criden moltíssim! l’atenció com avui que hem rebut moltíssimes! fotografies que que ho demostraven eehhhhh


http://www.youtube.com/watch?v=iw_Tu_nzfuI

Els avions que van ruixar intencionadament Catalunya i el Sud de França no tornaran passar pel mateix lloc l’endemà ni tampoc hi van passar el dia anterior, qualsevol ho pot comprovar per ell mateix, aquells avions van venir expressament a fumigar la zona,  el problema es que els borregos fan cas a l’expert i no ho comproven per ells mateixos..

Una de dos, o el Tomas Molina realment es creu el que diu per tant és curt, o be sap que menteix  i per tant és un GRANDÍSSIM PORC.

En aquet video es veu un llenguatge corporal sospitos d’aquest individu


http://www.youtube.com/watch?v=PwZPtwo39ho

4 Respostes

  1. Tots els meteorologs son uns fills de puta estan comprats i censurats i prenen al poble per tonto. els tontos son ells, ke no saben ke sabem la realitat. Señors meteorolegs d´ aixo sen diuen fumigades i les fumigades akestes sen diuen chemtrails. Es a dir nuvols quimics. A veura si ens informem una mica mes panda de inutils.

  2. Els amos del món adoren el Sol, volen que llui amb molta força, potser ho feien per la proximitat de l’equinocci de tardor. Són uns bruixots, ens manen bruixots, però molt poderosos, com per comprar les mentides dels meteoròlegs. També es possible que sigui perquè no plogui, però el 21 poc hauria plogut… O no plou o si ho fa, cau un xàfec. Es rebenta tot, els núvols no es poden aguantar i cauen a Girona, per exemple, causant desgràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: