Arturo Requejo, un personatge televisiu de Telecinco, informa sobre els chemtrails


Sembla mentida però és veritat, Arturo Requejo es va fer famós a l’estat espanarturo requejoyol després d’haver participat al reality show Gran Hermano 11 de la cadena de TV estupiditzadora Telecinco, especialitzada en emetre una programació porqueria que manté entretinguts a mil·lions de cervells adormits.

En els darrers anys ha treballat com a col·laborador a diversos programes porqueria de la citada cadena, fet pel qual té més de 165.000 seguidors al seu compte de Twitter.

Mitjançant el seu compte de Twitter, informa diariament dels operatius de fumigació química aèria al cel de casa seva. Avui per exemple divendres 15 de febrer de 2013 estan fumigant brutalment el cel de la seva zona.

chemarturoTenint en compte que els seus tweets son seguits per desenes de mil·lers de persones, aquesta notícia es molt important pel que fa a la difusió d’aquests operatius secrets. Només tenim possibilitat de parar aquesta barbàrie si som capaços de convocar una manifestació de mil·lions de persones, mentrestant continuaran fumigant.

Aconseguirà l’Arturo Requejo parlar dels chemtrails a la TV? Tant de bo!

Desde este humilde blog, muchas gracias Arturo Requejo por estar despierto y por difundir las fumigaciones entre tus miles de seguidores.

Una resposta

  1. Genial !!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: