Que podem fer quan fumiguen? TRUCAR A LA PREMSA LOCAL


Es normal sentir cert grau d’impotència quan hom es troba sota una fumigació química aèria extrema. Una bona manera de no quedar-se de braços creuats és trucar a la premsa local i exposa’ls-hi el tema.

En Daniel de Múrcia va trucar a diversos mitjans locals i guàrdia civil un dia de fumigació, aquí ho podeu escoltar:

Tot i que en Daniel ho va fer amb tota la bona intenció del mon, potser va cometre un error: entrar dient la veritat a la primera de canvi

Si a una persona que no sap res de les fumigacions se l’hi entra dient-li “que hi ha un projecte militar de fumigacio qímica aèria” la persona que escolta rebutja aquest plantejament de manera automàtica, i al final se t’intenta espolsar amablement.

Una bona manera de trucar a la premsa seria aquesta:

Segre 973248008  LaMañana 973001140

Premsa: Bon dia

Vosaltres: Bon dia podria parlar amb algun periodista si us plau?

Premsa. Digui

Vosaltres: Truco per comentar que avui s’observa un trànsit aèri desproporcionat al cel de la ciutat de Lleida, com si estessin fent alguna exibició aèria, en sabeu alguna cosa?

Premsa: no

Vosaltres: Doncs es molt extrany peque continuament estant passant uns avions de color blanc que sembla que tinguin el motor espatllat ja que estant deixant uns rastres de fum blanc espès, pot veure el cel desde la seva posició ara mateix?

Premsa: no tinc una finestra aquí a la vora, no puc veure el que diu

Vosaltres: Doncs es extrany ja que ahir m’hi vaig fixar i no hi havia cap tipus de trànsit aeri, en canvi avui continuament passen avions, i estant deixant el cel bastant brut, poden enviar algun periodista a fotografiar el cel i comprovar el que estic dient si volen, o be si volen els puc enviar unes fotografies

Premsa: Doncs, ja ho mirarem

Vosaltres: repeteixo que lo d’avui no es normal ja que ahir no passaven avions i avui en passen a dotzenes, seria interessant que fessiu un seguiment durant uns quants dies i informessiu dels dies on s’observa més trànsit aeri

etc etc

si un dia de fumigació extrema el diari segre, o la mañana reben 10-15 trucades dient el mateix, doncs es posaran a investigar-ho, i amb una mica de sort potser publiquen alguna cosa.

Anuncis

2 Respostes

  1. Comentar que el día 2 noviembre de 2013,hubo un tráfico brutal aereo y desde la comarca de la Ribera alta en Valencia se pudieron observar chemtrails brutales.Daba miedo.No entiendo cómo la gente no observa..Brutal sobre toda la provincia Valencia.Hay fotos.

    • hola juan

      properament hi haurà un informe de la brutal fumigació del dia 2, gràcies per informar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: