Fumiguen a baixa alçada


Les aeronaus cisterna que duen a terme els operatius de fumigació química aèria, fumiguen a baixa alçada, a una alçada compresa entre els 2000 i els 4000 metres com a màxim, res a veure amb les alçades de les aeronaus comercials i de passatgers (10.000-12.000 metres).

Es per aquest motiu pel qual les aeronaus cisterna fumigadores es veuen a simple vista mentre que les aeronaus comercials i de passatgers no es veuen a simple vista, de fet un dia que no fumiguen, no es veu cap avio comercial i ells continuen passant segons el flightradar24.

Segons la NASA (entitat que coordina els operatius de fumigació química aèria i a més a més desinforma sobre els mateixos) afirma que els núvols cúmulus estan compresos a una alçada entre els 1000 i els 2000 metres.

Ells mateixos indiquen que les “estel·les de vapor” (o sigui les fumigacions químiques aèries o chemtrails) es formen a partir dels 5000 metres cap amunt.

nuvols nasa

Doncs això és MENTIDA, ja que es veuen les suposades “estel·les de vapor” ATRAVESSANT núvols Cúmulus, situats a 2000 metres d’alçada, quan diuen que les estel·les es formen a les capes altes (a partir de 5000 metres) per tant no es condensació es FUMIGACIO.

cumulu

En els següents videos es demostra que les esteles son situades a la mateixa alçada dels núvols cúmuls, de fet son fumigacions per a detruir-los

 


http://www.youtube.com/watch?v=EJbOsGl1c2s


http://www.youtube.com/watch?v=I3p4uDfUo18


http://www.youtube.com/watch?v=nRkYyX-qcDk

Lleida, 3 de Juny de 2009, Fumigació per sota d’un núvol cúmulus

11 copy

Anuncis

2 Respostes

 1. Vivo en Rosario, Argentina y puedo observar estelas de algo que produce frío, olor, falta de apetito, salpullido, y a lo mejor somnolensia. He visto volar aviones pequeños a muy baja altura en la zona. Quisiera saber cuáles son los países que se dedican a realizar esta matanza masiva. Quisiera recibir información

  • Señor Andres,

   Desde este blog no creemos que las fumigaciones quimicas aéreas sobre Lleida (Catalunya) persigan una “matanza masiva” como usted afirma.

   En este post explicamos quien se beneficia de las fumigaciones químicas aéreas.

   https://fumiganlleida.wordpress.com/2009/07/29/quien-se-beneficia-de-las-fumigaciones-quimicas-aereas/

   Respecto al listado de paises que estan siendo fumigados, en Youtube se encuentran videos de fumigaciones de USA, CANADA, MEJICO, ARGENTINA EUROPA, JAPON.

   Evidentemente que no se encuentren videos en youtube de otros paises, no significa que estos no sean fumigados.

   Existe un foro que tiene como objetivo unificar testigos de fumigaciones de todo el mundo, de momento esta muy verde, pero estaremos atentos a su evolucion

   http://chemtrailsconnect.com/chemtrails/ubbthreads.php?ubb=cfrm&c=3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: