Fumiguen a baixa alçada


Les aeronaus cisterna que duen a terme els operatius de fumigació química aèria, fumiguen a baixa alçada, a una alçada compresa entre els 2000 i els 4000 metres com a màxim, res a veure amb les alçades de les aeronaus comercials i de passatgers (10.000-12.000 metres).

Es per aquest motiu pel qual les aeronaus cisterna fumigadores es veuen a simple vista mentre que les aeronaus comercials i de passatgers no es veuen a simple vista, de fet un dia que no fumiguen, no es veu cap avio comercial i ells continuen passant segons el flightradar24.

Segons la NASA (entitat que coordina els operatius de fumigació química aèria i a més a més desinforma sobre els mateixos) afirma que els núvols cúmulus estan compresos a una alçada entre els 1000 i els 2000 metres.

Ells mateixos indiquen que les “estel·les de vapor” (o sigui les fumigacions químiques aèries o chemtrails) es formen a partir dels 5000 metres cap amunt.

nuvols nasa

Doncs això és MENTIDA, ja que es veuen les suposades “estel·les de vapor” ATRAVESSANT núvols Cúmulus, situats a 2000 metres d’alçada, quan diuen que les estel·les es formen a les capes altes (a partir de 5000 metres) per tant no es condensació es FUMIGACIO.

cumulu

En els següents videos es demostra que les esteles son situades a la mateixa alçada dels núvols cúmuls, de fet son fumigacions per a detruir-los

 


http://www.youtube.com/watch?v=EJbOsGl1c2s


http://www.youtube.com/watch?v=I3p4uDfUo18


http://www.youtube.com/watch?v=nRkYyX-qcDk

Lleida, 3 de Juny de 2009, Fumigació per sota d’un núvol cúmulus

11 copy

2 Respostes

  1. Vivo en Rosario, Argentina y puedo observar estelas de algo que produce frío, olor, falta de apetito, salpullido, y a lo mejor somnolensia. He visto volar aviones pequeños a muy baja altura en la zona. Quisiera saber cuáles son los países que se dedican a realizar esta matanza masiva. Quisiera recibir información

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: