ENVERINEN la pluja de Lleida amb METALLS PESANTS i FIBRES SINTÈTIQUES (06-setembre-2010)


(LES IMATGES D’AQUESTA ENTRADA PODEN FERIR LA SENSIBILITAT DEL LECTOR)

Lleida, dilluns 6 de setembre de 2010 FUMIGUEN i PLOU MERDA QUÍMICA

Sens dubte, veure els productes fumigats al terra suposa l’experiència més desagradable de la vida, molt més desagradable que presenciar la fumigació més brutal de la història de Lleida.

Després de passar-se tot el dia fumigant aerosols químics, els núvols resisteixen els atacs aeris (gràcies a la massiva orgonització de les terres de Lleida) i precipiten podent-se observar els components de les fumigacions arrossegats per la pluja al terra de tota la ciutat .

(No és un vessament pùntal d’algun cubell de la neteja, aquesta merda va caure amb la pluja, era a tot arreu, tant a l’asfalt com a les voreres, tant a la Bordeta com a Pardinyes, fixeu-vos bé amb el video ja que son imatges de diferents barris)


http://www.youtube.com/watch?v=eJED8BtUCZA


Àlbum de fotografies Lleida dilluns 06 de setembre de 2010

El gran tanker enemy també va observar a San Remo (Itàlia) la mateixa fastigositat

http://www.youtube.com/watch?v=o_5SlcazwBs

Agafant una mostra d’aquesta merda, una experiència fastigosa de debò

Vam efectuar un test de detecció de metalls pesants (detecta presència de Coure, Cadmi, Zinc, Mercuri,  Plom, Niquel, Cobalt, Manganès)

El test dóna molt alta concentració de metalls pesants, però no sabem ni quins metalls ni quina concentració, tot i així no el considerem fiable i  portarem la mostra a analitzar a un laboratori acreditat, a la recerca d’alumini, bari, plom, etc

Evidentment sereu els primers en saber els resultats

Continuarà…

PD. PER A QUÈ COLLONS SERVEIX EL PRESSUPOST MIL·LIONARI DEL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT DEL GOVERN DE CATALUNYA?

PD2 PER QUÈ CAP MITJÀ DE COMUNICACIÓ LOCAL VA INFORMAR SOBRE AQUESTA PLUJA QUÍMICA?

PD 3 LLEIDA, CIUTAT DE BORREGOS CECS, IGNORANTS I FUMIGATS

7 Respostes

  1. Que fooort, vaja merdaaaa!

    Felicitats pel vídeo.

    “PD. PER A QUÈ COLLONS SERVEIX EL PRESSUPOST MIL·LIONARI DEL DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT DEL GOVERN DE CATALUNYA ?

    El Departament de Medi què? Ja ja ja ja ja

  2. És increible… no ho havia vist mai… quin horror.
    Tens alguna mostra de fibres? Això no pot seguir així; aquesta aigua és la que es diposita als pantants per consum humà? No anem bé.

  3. I ara hi caic: quan plogui, ja cal obrir el paraigües. No m’agradaria mullar-me amb tot això.

  4. jojo quina porqueria!!!!!!!!
    molt bona feina aquest post!!!!

    ¿Heu llegit el llibre “Chemtrails” rastros mortales en el cielo?
    http://www.scribd.com/doc/10247528/Chemtrails-Rastros-Mortales-en-el-Cielo-por-Amitie-Nenki

    Aqui explica això de l’alumini … si vas a la platja i passen avions t’ho menges tot! això és el que m’ha passat aquest estiu; es veu amb una màquina d’aquestes de test…

  5. Actualització de la web del paio que estudia els morgellons.

    Aixó s’està posant “complicat”…

    Jo també vaig ser a Menorca aquest estiu i també vaig flipar: tinc fotos, videos,… A BArcelona també passa dia si i dia també.

    Parlem.

  6. jo soc de cervera i tambe estic fent un seguiment fotografic de les esteles quimiques pulo ha lleida molt sobint digam com et puc fer arribar el material….tambe he escrit una carta al diari local de cervera la veude la segarra , parlant sobre les esteles quimiques . apa salut …esteu fent una labort imperesionant

  7. mireu els efectes del exces de bari i alumnini en sang (dificultat respiratoria, canvis de pressio sanguinia, hipertensio, debilitat muscular, irritacio d’estomag… etc etc etc..) i despres aneua fer-vos un analisi, no cal qt toqui la pluja nomes amb el q respires, amb el q menges (transgenic, i irradiat amb radiactivitat), i beus… s suficient per matarnos lentament i per tenir-nos aborregats, pero per si no fos prou tb ens frgeixen amb radiacio i microones (HAARP) ,i ens donen coses materials mol makes k tb ens fregeixen amb WIFI’s, ipods, movils, tots els dispositius electronics encara q no tinguin wifi… i per si tot axo encara no fos prou… encara queda el toque final … la TV!!
    en aket video aket homediu q es el “major poder de la Terra” i te tota la rao…

    pero axo no e smes q el començament del q porten programan tota la vida.. la conspiracio real supera 100mil vgds a la ficcio!

Deixa un comentari