Els avions cisterna disposen d’ASPERSORS QUÍMICS per FUMIGAR


chgems

Video on es veu un avió cisterna ruixant productes químics des de quatre aspersors diferents:


http://youtu.be/strGrEDfnDU

Els avions cisterna implicats en els constants operatius de fumigació química aèria que patim, ruixen els seus productes químics utilitzant diferents modalitats de fumigació:

  1. Fumigació a través d’aspersors químics situats a les ales [alineats amb els motors]: és la modalitat més habitual, desde terra s’aprecia com les estel·les químiques estan alineades amb els motors, fent veure que la fumigació està relacionada amb els gasos d’escapament dels motors, però si es disposa d’una video-càmera amb bon zoom, s’aprecia perfectament l’enganyifa com en aquest excel·lent video de l’anyorat Niko010101 (fa temps que no puja res)

    http://youtu.be/vIO8tqWpO9k
  2. Fumigació a través de l’aspersor situat a la cua de l’avió (en anglès es diu A.P.U Auxiliar Power Unit), aquest modalitat també és molt freqüent, sobretot combinada amb la modalitat número 1, tot i que hi ha casos en que fumiguen únicament amb la modalitat 2.
  3. Fumigació a través d’aspersors químics situats a les ales [no alineats amb els motors],aquesta modalitat de fumigació pot presentar dos variants:
    1. Fumigació a través dels aspersors dels extrems de les ales: Una modalitat raríssima de fumigació que el gran crack niko010101 va inmortalitzar en aquest gran video.
    2. Fumigació a través de múltiples aspersors situats al llarg de les ales: Una modalitat extrema, molt poc freqüent i que acostuma a durar només uns pocs segons, en aquest excel·lent video, a partir del minut 1:00, s’aprecia perfectament aquesta descarada modalitat de fumigació química aèria

4. Fumigació a través d’aspersors químics situats a la panxa de l’avió


http://www.youtube.com/watch?v=uuK66Ct3pBA


http://www.youtube.com/watch?v=xEkTRCULclI

Pàgines relacionades
https://fumiganlleida.wordpress.com/chemtrails-que-son/3-estelas-2-motores/

14 Respostes

  1. 2 motores, tropecientos aspersoreesss!!! quien tenga ojos que vea, quien no, se quite la vendaa! =) saludooosss

  2. Els més espectaculars són els de 5 aspersors. Foten unes estel·les magnífiques i perfectes. I gairebé mai van en línia recta, volant molt baix.
    Foten 5 estel·les que fan por de veure.

  3. Qui és que ha de donar explicació a Catalunya davant les repetides fumigacions que es produeixen i que ningú es molesta en explicar?

    Vull saber qué, qui i perquè!!!!!

    • Estudiant de 2on any del grau de física a la UAB aquí. Creieu-me, aquestes estel·les tenen explicacions molt simples, i no son fumigacions. Tampoc els motors, com es sol creure. El que passa es que amb certes condicions de baixes pressions atmosfèriques i temperatures (Avís: no necesàriament lligat a avions que volen a altura de creuer!) les parts amb fil de l’aviò (la cua, les punxes de les ales, i el bordillo dels motors, i fins i tot els al·lerons) provoquen una estel·la de vapor d’aigua. Aquesta estel·la sol persistir al cel quan no hi ha corrents actives a la altura a la que es troben (aquestes corrents solen oscil·lar i no sempre estan al mateix lloc).
      Ho veus? és molt mes simple que un chemtriail. Perquè ho se amb certesa? El meu treball de recerca al batxillerat va ser enviar una petita sonda amb càmera i un detector d’humitat i uns quants agents químics que reaccionen en prescencia d’altres agents quimics. Entre ells, detectors de PH. L’experiment va ser semblant als dels joves gallecs que van fer-lo però solament amb una camera.
      El resultat? Res. No hi ha res d’extrany amb les esteles dels avions, es vapor d’aigua. Ni tenen un PH significativamente major o menor que el de l’aigua.

      • a quina alçada va arribar la càmera? es pot consultar aquest treball online?

        aquesta foto es tant evident que no es pot explicar amb la teoia de la condensacio,

        pensa per tu mateix i mira al cel cada dia, arribaras a les teves pròpies conclusions i potser arribes a la veritat, o no

        els reis no existeixen, son els pares
        les estel·les persistents no son vapor d’aigua d’avions de passatgers, son fumigacions quimiques aèries de modificació climàtica militar

        • L’alçada de “creuer” de l’aparell era d’uns 2Kmsnm (unes 4-5 hores hi va estar) Llastimosament, el meu col·legi te una politica estricta amb els treballs i se’ls queden un minim de 4 anys posteriors a la teva promoció (hi van 2, 2 més per reclamar-lo!). Intentaré demanar-ho per fer-ne un escanejat i penjarlo, es bastant interesant.

          Ara explico els perque de l’alçada. Perquè una “fumigació” sigui efectiva (en la meva opinió i amb assesorament mèdic del meu pare, que es medic, evidentment), cada persona ha de rebre com a mínim (nota: estic parlant de la fumigació per “controlar a la població”) unes quantes parts per miliò de material. Es necessita molt, però molt material perque una fumigació a 100 metres funcioni (prop de 10 galons de material per metre^2) A l’altura de creuer (d’uns 10KM endevant), ni parlem-ne de una fumigació effectiva, es necessitaría l’equivalent a 5 airbus de volum de material químic sense pensar en les corrents d’aire que el material es trobarà quan baixi. Per tant, si havia alguna cosa de fumigació, si pot afectar a la població d’abaix i es fumigava des de mes alçada, n’hi haurien nivells bastant importants de material químic extrany, si no, es imposible que afectin a la població. I si es fumiga des de alçades menors, ja ho detectaria també quan puja.

          Ara, si estem parlant de “sembrado de nubes” la cosa canvia bastant. Mentres, si, es cert, podem “sembrar nubes” amb nitrat de plata, encara no podem affectar els cicles de pluja. El nitrat de plata lo que fa es proveïr nuclis de condensació en molt determinades situacions meteorologiques, pero no tenim manera (i personalment, dubto que sigui una questió de química, es mes aviat de pressions, cosa que no podem canviar ni de conya per fer que un núvol precipiti) de obligar aquestes nuvols artificials a precipitar. Però si, no et discuto que poden sembrar nuvols. Ara, perque? No hi han raons de pes per que ho facin, mes que gastar diners i mantenir-nos en a la crisi xD (de fet, com saps, Texas, USA, es una zona molt arida. Doncs s’hi van fer proves per intentar fer ploure als camps i això era l’unic que conseguien, núvols artificials sense pluja, que s’acavaben desintegrant)

      • si no ho vols veure pq prefreixes seguir amb la vena de matrix mb po no pots lluitar contra les estadistikes i la lògica.. pq jo he arribat a predir quan fumigaran.. pq a igualada fumiguen dia si dia no i si ha arribat un momen k per culpa d la pluja o le smales condicions per l’asparcio dels metalls pesants q fumiguen llavors es casi segur q el 3r dia si q ho faran.. avui maetix ha passat aixi com t’explico, per predir els dies q pasaran avions per Igualada nomes em baso en la logica de fumigar i matarnos a tots, i així encerto el dia q passen avions per igualada… tsss.. no cal ser cientific ni investigar tant per veure el q volen fer.. pff i asobre els borregus segueixen defensant-ho, quan fins i tot els meteorolegs d la tv nos posen dacord, un diu k s un fenomen puntual en alguns punts concrets d la peninsula (mentida pq a Igualada pasa sempre) uns altres diuen q son núvols baixos.. tss. en serio ens tratcen d burrus i no els importem una merda.. pero tranki q axo porten fent-ho dsdl 97 i nomes hanaconseguit augmentar les malalties i reduir la pluja disimuladament paulatinament, cada any menys pluja.. justificant el canvi climatic q ells mateixos estan dissenyant i executant caps als seus interessos… lo fotut de veritat serà quan decideixin ruixarnos amb la malaltia definitiva q acabara amb la mitat d la poblacio, wenu moltes fonts indiquen q eliminaran el 90% d la poblacio a base d malalties, guerres i fam… i la nova manera d fer la guerra es HAARP, no calen soldats si pots provocar terretremols, tsunamis etc… en fin,,, q ens posem les piles i comensem a fer q la gent sespavili o daki pok pillarem be tots plegats pq ki segueixi creient q les elites estan per ajudar al poble.. em ric una setmana seguida.. les elits nomes volen controlar el poble tal com si fossim lunivers q crea la lisa del simpson am la seva dent… tss.. i nus aborregats agraits per lesclavitzacio qens brinden com a unica manera de viure

      • estas equivocado, geo ingenieria men,es real, control del clima , mira al cielo …..

  4. Hola molt bones, amb el teu permís he agafat una série de informació del teu blog, confirma siusplau que no hi ha cap incovenient.

    http://sabervscreer.wordpress.com/

  5. Desconozco si es cierto o no estos succesos… la verdad que estoy en una carrera fisica y lo que se a dicho es cierto, tiene una explicacion fisica la existencia de ese “humo”, aun asi encuentro que es un tema interesante que desconocia, la verdad que e llegado a este post escuchando una cancion que nombra esto, os recomiendo escucharla http://www.youtube.com/watch?v=m3D9hTAXBrc

    La verdad que hay poca informacion y la duda que me surge ante todo esto es… como que la gente sabe tan poco de esto?, por mucho que trataran de ocultarlo siempre habria alguien que pudiera demostrarlo y sacarlo a la luz, y en ese caso la prensa mataria para dar esa informacion y denunciarlo. No creo que haya tal estado de complot mundial para que cosas asi no salgan a la luz.

    Es mi punto de vista, de ahi mis dudas, igual que el proyecto harp. aunque la duda siempre queda ahi supongo ^^

    • Buenas! Yo tambien estoy estudiando física (segundo año, wuju xD) y pienso exactamente lo mismo. Si el HAARP fuera capaz de hacer lo que se dice por ahí, cualquier dispositivo que registre contínuamente campos magnéticos lo registraría. Y lo de que puede crear terremotos modificando la ionósfera es simplemente ridículo xD

      • de debò ets tan ingenu com per pensar que t’ensenyaran tots els coneixements científics reals a la carrera?

        però si la ciència militar va dècades mes avançada que la ciència civil,

        investiga a tesla i l’energia lliure si vols fer algo de profit en aquesta vida

        borregos aqui no gràcies, no tornis

Deixa un comentari