Núvols artificials “Mammatus” a Lleida (14-juny-2010)


En Jordi del barri de la Bordeta ens envia aquestes fotos de núvols extranys, tipus mamatus  sobre Lleida avui dilluns 14 de juny de 2010. Ens comenta que mentre hi havia aquesta formació no plovia i que l’ambient l’hi produïa molt mal de cap, merci Jordi per la informació i les fotos.

Aquest tipus de núvols es caracteritzen per presentar bonys pronunciats en la seva superfície com si fossin pits  i no existien abans de les operacions de modificació climàtica (chemtrails, HAARP etc), sino pregunteu-ho als vostres avis.

A més, mirant-los ja es veu d’una hora lluny que no son naturals, el més segur és que estiguin formats per la irradiació de senyals radio-elèctriques tipus HAARP.

La desinformació ja se n’ha encarregat de donar-los-hi nom però no en tenen ni idea del perquè de la seva formació.

Aquesta fotografia mostra uns mammatus molt mes exagerats


http://www.youtube.com/watch?v=x7h3IsMs-OQ&feature=player_embedded

Pàgines relacionades

http://trinityatierra.wordpress.com/2009/06/10/las-nubes-asperatus-y-la-madre-que-las-pario/

http://mundodesconocido.com/WordPress/?p=918

4 Respostes

  1. A la Wikipedia, o en aquest cas, la vikipedia, es poden editar les entrades y afegir informació.
    Dubto que censurin que aquesta formació nubolosa es produeix a causa de radiacions electromagnètiques de les antenes de ràdio freqüència i derivats.

    És cert que abans no existien. Fa pocs mesos que els vaig veure per primera vegada.
    Estan fotent coses molt rares darrerament, …no estic molt tranquil que diguem.

    • es cert que qualsevol pot editar vikipedia, però en el cas de les operacions clandestines de modificació climàtica els moderadors de vikipedia censuren la veritat

      nomes cal mirar l’article que tenen dedicat als chemtrails, nomes una trista foto, no deixen posar enllaços a videos de youtube ni tampoc a blogs, ho tracten com si fos una teoria de la conspiració quan nomes cal tenir ulls i un minim d’intel·ligència per veure que els operatius de fumigació son una evidència

      http://ca.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

  2. Que gracioso ver como inventan distintos tipos de nubes para disimular las cagadas que se mandan. Cuando cualquiera puede ver, por ejemplo, como las nubes tipo cirro son fumigaciones expandidas.

Deixa un comentari