Avui fa tres anys…


Avui fa tres anys, el passat 19 de desembre de l’any 2007, la ciutat de Lleida patia, un cop més, un operatiu de fumigació química aèria brutal.

És importantíssim recordar les fumigacions executades abans de l’orgonització de la plana de Lleida (a partir d’ara les nomenarem “fumigacions pre-orgonització”) llavors les fumigacions eren dramàtiques, deixaven el cel de color blanc químic, no hi havia gens de cel blau, era molt trist i preocupant, per sort, avui en dia, gràcies a la massiva importantíssima i vital orgonització de la plana de Lleida, aquest cel no es repetirà MAI MÉS, ja que l’orgonització neteja el cel quan fumiguen.

No us perdeu aquest video que ja forma part de la història de Lleida, al minut 1:35, antiga plaça Ricard Vinyes fumigada, al minut 2:00 black line damunt un cel blanc químic gens orgonitzat aleshores, al minut 4:30, HAARP brutal.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bJjfQovSU1w#!

Pàgines relacionades
Fumiguen Lleida 2007
Àlbum fotos Lleida 19-12-2007

 

2 Respostes

  1. alerta!

    demà dilluns 20 de desembre de 2010 fumigaran la plana de Lleida, terres de l’ebre i alt urgell

    agantarà la boira de lleida les embestides quimiques? aconseguiran desfer-la?

    es veurà demà, però en el cas de que la boira aguanti, intenteu estar el menor temps possible a l’exterior, ja que la boira reté tant la contaminació nostra com la contaminació chemtrail

  2. nadie ha hecho fotos de la brutal cantidad de chemtrail que habian hoy lunes 20 de diciembre en la ciudad de barcelona? han estado HORAS y HORAS visibles en el cielo,
    yo no pude, estube fuera y no tenia camara

Deixa un comentari